Als groenauteur heb ik het geluk te mogen schrijven over mijn grote passie. Dit zijn mijn meest recente publicaties.

Mijn Moestuin

Van kinds af aan kweek ik mijn eigen eten. Ik word hier heel gelukkig van en heb het tot kunst verworven een jaar rond uit de tuin te eten, samen met mijn gezin. Dit klinkt moeilijk maar is het echt niet! Ik heb daarom dit boek geschreven met zoveel mogelijk tips om jouw winkelmandje steeds leger te krijgen, en je oogstmand voller. Koop hem hier of bij je lokale boekhandel.


Duurzaam Tuinieren

Dit boek schreef ik om iedereen, van doorgewinterde tuinier tot beginner, zoveel mogelijk tips te geven over hoe je kan tuinieren op een manier die een prachtig bloeiende tuin oplevert, en al snel bewoond wordt door vlinders, bijen, insecten, egels, kikkers en vogels. Het boek zit nu alweer in zijn vijfde druk. Je koopt het bijvoorbeeld hier, of bij je lokale boekhandel.


Duurzaam tuinieren voor kinderen

Dit boek wordt grappig genoeg ook heel veel door volwassenen gelezen. Ze noemen het dan ‘de jeugdjournaalversie van tuinieren’. (Groot)ouders worden er dus ook blij van! Het staat helemaal vol met leuke projecten en weetjes waarmee kinderen zelfstandig – of met jou! – de tuin om toveren tot een bloeiende, en boeiende plek, vol leven. Koop ‘m hier of in je lokale boekhandel.