Klantenstop

Tot mijn grote spijt kan ik geen nieuwe klanten meer aannemen. Door het schrijven van boeken, het maken van televisie-items, en het geven van lessen is het voor mij niet meer te combineren. Heel af en toe pak ik een project op met een sociale component omdat ik dat belangrijk vind. Mijn excuses als je mij gemaild hebt en nog geen reactie hebt ontvangen. Er komen zo’n honderd mails per week binnen, en het is niet meer bij te houden. Wil je toch tuintips van mij, op Instagram deel ik regelmatig filmpjes en adviezen.


Wat ik regelmatig hoor van klanten is dat hun tuin niet volledig op de schop hoeft, maar dat er nogal wat ontbreekt (zoals fijne planten en bloemen) en nogal wat overtallig is (bijvoorbeeld massa’s onkruid, teveel gras of een saaie beplanting).

Wil jij ook iets anders met je tuin?

In dit geval kom ik graag bij je langs om samen jouw tuin te bekijken en je te adviseren over de mogelijkheden.
Wat kan eruit, wat is het bewaren waard, en wat zou een mooie toevoeging zijn? Samen komen we op de antwoorden. Je kan het hierbij laten of mij aan het werk zetten.

Beplantingsschema

Ik stel dan een beplantingsschema op, waarin ik er het liefst voor zorg dat er bijna het hele jaar iets bloeit, en het goede waard-en drachtplanten zijn. Dit betekent dat ze iets toevoegen aan de natuur en veel insecten zoals vlinders en bijen trekken.

Samen pakken we jouw tuin aan

Wil je hierna wat meer in je tuin bezig zijn en eigenlijk ook wel wat willen leren? Dan pakken we samen jouw tuin aan en leer ik je hoe je nog meer plezier haalt uit jouw nieuwe tuin.

 

Interesse? Neem vrijblijvend contact met mij op.